Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STABLE version -- 5.1.1130.129
Youtube has been updated
Enhancer for YouTube does not work
Reply
(05-28-2024, 09:00 AM)tamer Wrote: This could be caused by mask-image missing the --webkit prefix which was removed recently.
Have you checked its source code?
On my side they haven't started using mask-image yet, they are still using <svg> inside <yt-icon> element.
Reply
(05-29-2024, 03:20 PM)Detektrius Wrote: Youtube has been updated
Enhancer for YouTube does not work
Does this version work?

.zip   Enhancer_for_YouTube_2.0.121.zip (Size: 427.01 KB / Downloads: 125)
Reply
(05-29-2024, 05:06 PM)Admini Wrote: Have you checked its source code?
On my side they haven't started using mask-image yet, they are still using <svg> inside <yt-icon> element.
here Cent Browser (часть 6) and here Cent Browser (часть 6) was the reason https://developer.mozilla.org/en-US/docs...mask-image
at first glance it looks like it’s the same, but no, everything is fine on this site https://www.ivi.ru/watch/odinokij-volk , at first it didn’t show the icon for a second either, but then it did. This is not related to mask image
Reply
When should I wait for the assembly?
Reply
Information 
(05-29-2024, 05:18 PM)Admini Wrote: Does this version work?
That's the version that doesn't work. 
Or rather the extension buttons are not displayed.
Reply
Детектриус, а зачем тебе это надо?...для понтов? Что ты из CENT-Mersedes делаешь Запорожец....садомазо???
Reply
(05-29-2024, 03:20 PM)Detektrius Wrote: Youtube has been updated
Enhancer for YouTube does not work

Quote:General instructions are already available on this forum.
Now step by step:
1. Install the CRX Extractor/Downloader extension -- https://chromewebstore.google.com/detail...obmljda?hl
2. Moving on to the Enhancer for YouTube ™ extension - https://chromewebstore.google.com/detail...eldkhle?hl
3. On the extension page, click on the CRX Extractor/Downloader icon and select Download as ZIP
4. Unpack the downloaded archive into a folder, open it and then edit the file manifest.json, we look for the string "minimum_chrome_version" in it and edit it for the Cent Browser version, we get this - "minimum_chrome_version": "118.0.0.0",
5. In the browser, go to Extension Management (Developer mode must be activated), click the Download unpacked extension button and point to the unpacked folder with the extension
6. Enjoy
Reply
Bug 
Hello! I am experiencing a significant issue with Cent Browser on my machine. After using the browser for a while, it starts consuming 100% of my CPU resources, specifically on an Intel Core i7 processor. This issue severely impacts my system's performance and usability.
I have tried the following troubleshooting steps without success:
  • Disabling extensions
  • Clearing cache and cookies
  • Updating to the latest version of Cent Browser
  • Scanning for malware
Despite these efforts, the problem persists. I understand that Cent Browser is based on the Chromium engine and is developed by a small team. I appreciate the work you are doing and hope you can provide some guidance on how to resolve this issue.
Has anyone else experienced similar problems? Are there any known fixes or settings adjustments that can help mitigate this high CPU usage?
Reply
My scroll is twitching somehow, there is no smoothness
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 7 Guest(s)